Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 21-27 Mayıs tarihlerinin Türk Mutfağı Haftası olarak kutlandığını belirterek yaptığı açıklamada, “Gastronomi turizmi, konaklama turizmine göre yüzde 40 daha fazla katma değer sağlar. Türkiye’ye gastronomi deneyimi için gelen turistlerin harcamaları ise sadece konaklama amaçlı gelenlerin harcamalarından yüzde 50 daha fazladır” ifadelerini kullandı.
Related Posts
Suya İstanbul’da yüzde 17,5 İzmir’de yüzde 30 zam
- Seher Alp
- 24 Kasım 2024
- 1 min
- 0
İBB Meclisi İSKİ Genel Kurulu'nda su tarifelerine yüzde 17,5 oranında zam kararı alındı. Bu düzenleme…
İş Bankası sendikasyon sağladı
- Seher Alp
- 23 Kasım 2024
- 1 min
- 0
İş Bankası çift dilimli sürdürülebilir temalı sendikasyon kredisi temin ettiğini duyurdu.
Sendikalardan ortak çağrı: Vergide adalet istiyoruz
- Seher Alp
- 23 Kasım 2024
- 3 min
- 0
Sendikalardan ortak çağrı: Vergide adalet istiyoruz